Het licht van je eigen ziel.jpg

Flow Alignment & Connection

Flow Alignment & Connection is een diepgaande energie sessie waarin licht en informatie wordt ontvangen. Gewoon lekker ontspannen, gekleed liggend op de behandeltafel.

Het licht wat ontvangen wordt in Flow Alignment & Connection helpt je, om open te staan voor het licht van je eigen Ziel en Bewustzijn. Dit licht en informatie wordt ontvangen om je persoonlijk te ontwikkelen, om 'je lijden' te verzachten en te leven met meer vreugde. Dit licht helpt je om je meer te leren over innerlijke rust en dichter bij jezelf te komen.

Het enige wat jij te doen hebt,  is open te staan en het te laten gebeuren. Aanleiding kan zijn een issue, over iets wat voor jou belangrijk is op dit moment. Een issue waarmee je verder wilt komen, hetzij via inzicht, helderheid, innerlijke shift maken of voelen en accepteren.

Belangrijk is wel om een duidelijke intentie te zetten, een focus die we vooraf bespreken. Daarna gewoon ontvangen, je overgeven aan het proces, accepteren wat komt of niet en gewoon ontspannen.

 

 

 

Het licht van je eigen Ziel cq Bewustzijn

De bedoeling van een sessie is,  om in contact te zijn met het veld van universele energie, welke altijd beschikbaar is. Dat stelt je in staat om meer volledig contact te maken met het licht van je eigen Ziel cq Bewustzijn. 

 

 

Het gaat om je eigen Bewustzijn te exploren! In het licht te komen en - Zijn Wie Je Bent -

Over Flow Alignment & Connection: het gaat niet om resultaten te behalen, het gaat om je eigen Bewustzijn te exploren!

In het licht te komen en - Zijn Wie Je Bent -, in die verhoogde staat van Bewustzijn en maar zien wat daar van komt.

Weet dat Flow Alignment and Connection niet gebruikt kan worden als vlucht van je levenslessen. Totdat je innerlijk begrijpt, hoe je zelf in je leven niet werkende patronen, gedrag, emoties etc.  medecreëert en daar zelf ook verantwoordelijk voor neemt, pas dan kun je je echt vrij voelen.

 

Welzijn, je goed voelen, is als een voorwaarde, een conditie voor optimaal functioneren.

De fysieke, emotionele, spirituele en mentale lagen in ons lichaam hebben effect op elkaar. Spanning in één laag werkt door in een andere laag. Welzijn in één laag werkt ook door in de andere lagen.

Welzijn, je goed voelen, is als een voorwaarde, een conditie voor optimaal functioneren.