Over mij.....

Carolien is oprichter en eigenaar  van Inspirare Trainingen. Mijn doel is mensen weer in contact te brengen met hun innerlijke wijsheid, verstand en gevoel in harmonie.  Ik doe mijn werk met hart en ziel, geniet ervan als mensen weer zichzelf zijn en zich krachtig en blij voelen. 

In 1992 begon ik de 4-jarige amerikaanse opleiding op de People Development  Academy. Waarin ik ook jarenlang heb gewerkt in grote groepen en 1 op 1.  In 1996 succesvol afgerond Toegepaste Psychologie op gedrag en gevoel: Persoonlijk Leiderschap, Breathworkpractitioner, Teacher Life-skills,Groepsfacilitator, Emoties, Blokkades opheffen, Relaties, Spiritualiteit, Communicatie, Alignment Ziel & Persoonlijkheid, Contemplation, geven en ontvangen, Powercommunications, Living your Truth, Gevoelens en Intuitie, Gedragspatronen, buttons en emotionele reacties.  Daarna heb ik 3 jaar samengewerkt met een Maatschap voor Chiropractie, als coach, trainer/teacher.

Sinds 1996 is Inspirare Trainingen, coaching-teaching-breathwork opgericht. Het jarenlange werken met mensen zowel in groepen als in life-coachingsessies heeft mij een schat van mensenkennis en ervaring opgeleverd.

Ik vind het een voorrecht wanneer mensen zich open willen stellen voor wat is.... hun innerlijke waarheid. Om met mensen  te mogen werken op zielsniveau en tegelijkertijd ook op een  hele praktische en nuchtere manier is inspirerend en helend. Je veilig en prettig voelen vind ik belangrijk en een fijne klik maakt dit tot op diep zielsniveau mogelijk.

Hierdoor geeft dat  zoveel positieve veranderingen in het leven van mijn cliënten en cursisten. De vreugde en kracht die dan vrijkomt , maakt het voor mij zo dankbaar om dit werk te mogen doen. Ik geniet daar elke keer weer van.

Inmiddels heb ik een breed scala aan andere opleidingen, trainingen en workshops gevolgd om mij verder te bekwamen en te verdiepen op allerlei gebied.

Zoals de intensieve opleiding Light Body Awakening (LBA) van Sanaya Roman (orindaben.com). Als vervolg daarop heb ik de amerikaanse opleiding Flow Alignment & Connection (FAC) van Amy Skezas (www.roselight.com)behaald. Beide energiewerk: LBA bewustzijn, het licht in jezelf en intuitie, FAC is Energie Bodywork. Verder heb ik de opleiding Emotioneel Evenwicht van dr. Roy Martina, Power Communications, People Development, Spiritueel Communiceren. Opleiding Systemisch Werk: gediplomeerd Familie - en Organisatie Opsteller, Presentatie als Van Zelf Sprekend. The Reconnection. 

Mijn wijsheid, kennis, hoge sensitiviteit en ervaring zet ik in, wat hele mooie en praktische resultaten oplevert.  Tijdens mijn werk ervaarde ik steeds intenser mijn helderwetendheid, heldervoelendheid en helderziendheid. De interesse op spiritueel en op mediamiek gebied was er altijd al. Ik voel en weet dat wij oneindig zijn, en zoveel meer en groter dan we ooit hebben kunnen dromen, door die ervaringen kwam er een periode waarin ik deze spirituele mediamieke en paranormale aspecten nog verder, de diepte in wilde ontwikkelen.

Spirituele mediumschapavonden. Cursussen Intuïtieve Tarotreadingen,  Ismakogie-cursussen en vele privélessen (lichaamsbewustzijn+oefeningen) gevolgd. Weekendworkshops Stembevrijding, Zingen vanuit je Ziel. Spiritueel schilderen/tekenen, portret en levenspadtekeningen. Weekendworkshop Spiritueel Mediumschap Oude & Nieuwe Stijl.  Jaaropleiding  Spiritueel Mediumschap in juli 2012 afgerond, verdieping mediumschap in december 2012 afgerond: les gehad en opgeleid door nationale en internationale topdocenten van het Arthur Findley College in Engeland. Janosh Intensives afgerond in 2016. 

Je bent van harte welkom voor een sessie, training of voor een verhelderend gesprek! Bel of mail me gerust.

- U kunt geen afspraak meer maken, Inspirare is gestopt met sessies/trainingen.

Hartelijke groet,

Carolien