Breathwork & Training Testimonials

Jij hebt voor mij complexe dingen, simpel gemaakt. Ik begrijp nu waar het vandaan kwam. Jij hield me de spiegel voor. De ruis is eruit. Je bent een warm persoon met veel kennis, wijsheid en ervaring. Ik werd er rustiger van. Ik kwam op adem......en ik kreeg er veel energie door! 

V 42 jr. Manager Marketing & Communicatie

 

Deze training zou eigenlijk door iedereen ooit in zijn leven gevolgd moeten worden!

Deze training zou eigenlijk door iedereen ooit in zijn leven gevolgd moeten worden!

Je wordt je zo bewust van alle ingeslepen patronen, denkbeelden en rollen die je in je leven speelt.Ik kan nu allerlei zaken in het juiste perspectief zetten.

V 38jr. Secretarieel Medewerkster

 

Breathwork laat mijn ware `ik`ontwaken.

Wat Breathwork voor mij betekent is enorm veel. Wat een enorme krachtige manier om het lichaam weer te laten ademen, lees: het legen van al die emmers waar een mens simpelweg niet verder mee kán lopen. Na deze sessie kan ik alles weer in perspectief zien: dichtbij mezelf gekomen en me realiseren dat dáár mijn kracht zit en nergens anders.

Met een enorme grijns op mijn gezicht hebben we de sessie afgerond; ik
heb er weer zin in, het eten smaakt weer heerlijk en ik bruis van energie. Geweldig toch?

Carolien doet dit met zoveel liefde en persoonlijke aandacht. Ze begrijpt, ze voelt, ze legt dingen uit maar bovenal: zij laat mijn ware `ik`ontwaken met Breathwork. Bedankt Carolien, ik vind het geweldig!

Thiemo 41 jr. m. Rotterdam

 

Inspirerend ...

We hebben samen een viertal bijeenkomsten/sessies met elkaar gehouden. Voor mij waren deze zeer welkom en inspirerend! Per keer gaf het mij ook een merkbare verbetering als het gaat om de doelen waarvoor ik kwam.

Je manier van werken is zeer integer. Je werkt neutraal, je treedt op geen enkel moment op de voorgrond, toont het volste respect en bent vreemd van dogmatiek (dat heb ik wel eens anders meegemaakt). Maar, tegelijkertijd houd je stevig vast aan het relevante pad en toon je jouw grenzen. En juist die combinatie, van ruimte geven / neutraliteit / geen dogmatiek en tegelijk vasthoudend / concreet benoemend, werkt voor mij heel goed en zoals ik al noemde INSPIREREND. Je werkt aan een concreet doel en vat na afloop samen.

Misschien is het wel de oprechtheid en liefde waarmee jij je werk doet die mij zo enorm beëindruckt (in goed nederlands) heeft. Dank je wel.

M 40 jr. Interim manager/ NLP coach

 

Ik raakte emoties kwijt, die nu echt verwerkt zijn.

Breathwork, na de eerste keer was ik overdonderd. Dat zoiets mogelijk is. Het zorgde voor rust en begrip. Ik raakte emoties kwijt, die nu echt verwerkt zijn. Ook zelfvergeving via de meridianen was een bijzondere ervaring. Ongelooflijk dat ik in korte tijd zoveel bereikt heb. Nu voel ik zoveel, eerst niks, nu overweldigend soms, heel prettig! Carolien, bedankt voor alles!

E.A. 49 jr. Docent

 

Ik ben meer bij - mezelf - gekomen.

Het gaat heel goed met me. Ik ben meer bij - mezelf - gekomen. Ik weet wat ik wil en wat ik niet wil. Breathwork, ik voelde me daarna rustig, bijzonder gevoel - mooi -.

J.K. v. 38 jr. International Sales Manager

 

Rust en inzicht in - Wie ik ben - gekregen.

Heel veel gevoeld tijdens de sessies. Het breathwork en visualisatie is een aparte manier om naar jezelf te kijken. Vooral met gevoel, toen ik het doorhad ging ik - echt luisteren naar mezelf - . Niet meer altijd doorgaan en moeten, maar willen.  Verwonderlijk dat ik dat kon. Heb 1000 x meer rust en inzicht in - wie ik ben - gekregen.

H.M. v. 61 jr. Maatschappelijk werkster

 

Zeer verbaasd over het effect en de werking van Breathwork.

Ik voel me nu gelukkig en ontspannen. Alsof er een zware last van mijn schouders is gevallen. Zelfverzekerder. Niet meer angstig over ontmoetingen en kleine dingen. Blij dat ik deze stap genomen heb. Ik stond vrij negatief tegen over het volgen van zulke sessies. Ik ben en voel me een ander mens nu.

Zeer tevreden waarop de training wordt gegeven. Zeer verbaasd over het effect en de werking van Breathwork. Zeker een aanrader!

S.A. v 34jr. Teamleider Operations

 

Het gevoel dat je boven jezelf uitkomt.

Het gaat echt geweldig met me en loop nu nog na te genieten van de ervaring van vanmiddag. Het is een gevoel van het goddelijke. Het gevoel dat je boven jezelf uitkomt. Breathwork het is en blijft een bijzondere ervaring.

J.A  v.44 jr ICT Consultant

 

Wat me het meest opvalt is dat ik - mezelf ben -

De `klik` was er meteen. Met Breathwork kwam meteen alles al alles eruit wat me dwars zat. Was daar aardig onder de indruk van. Al met al ben ik zeer blij dat ik bij jou deze training heb gedaan. Dat je mij verder hebt kunnen helpen en dingen te doen die nog nooit iemand anders met mij had gedaan. Wat me het meest opvalt is dat ik - mezelf ben - weet wat ik wil beter communiceer en me blij voel. Carolien, gigantisch bedankt.

K.B. m 40 jr Service Coordinator

 

Dit was echt een life-changing event...

Ik heb nog nooit in mijn leven iets gedaan of gevolgd wat in zo'n korte tijd zo'n toegevoegde waarde heeft. Echt life - changing!!

Carolien ik wil je enorm bedanken voor je enorme positiviteit, je vertrouwen en kennis. Dit was echt een life-changing event.

B.W. m. Psycholoog / Projectmanager 32 jr.

 

Ik ben een zelfverzekerder en gelukkiger mens geworden!

Ik heb geleerd me meer te uiten en open te communiceren. Te zeggen wat ik vind. Ik heb ook geleerd dat wat IK nodig heb. Dat praten helpt!

Ik communiceer veel beter met mijn vrouw. Ik durf mijn (zakelijke) mening te geven, omdat ik nu weet dat die goed is. Ik benoem nu de problemen, zonder schuldgevoel, en los ze op! 

Ik vond de sessies inspirerend, vermoeiend, bijzonder leerzaam en soms verrassend! Soms ging ik met moeite er heen, maar ging altijd vol energie weg! Ik ben een zelfverzekerder en gelukkiger mens geworden! 

M. 44 jr. Risk Manager

 

 

Voelt als - thuiskomen - open staan.

Breathwork: ik kreeg heel veel energie. Voelt als - thuiskomen - open staan. De emotionele blokkade is weg. Liefde geven en krijgen, hoef je niet bang voor te zijn. Dit gevoel is echt, dit ben -  ik Zelf -.

Directeur, m, 48 jr. eigen bedrijf

 

Een enorme boost ...

Een enorme boost, dat is misschien nog wel de beste omschrijving van Inspirare Trainingen. Mijn leven was in de versukkeling geraakt: relatieproblemen door te hard werken, twijfels en weinig zelfvertrouwen. Het lijkt wel een mid-life crisis maar daar ben ik nog te jong voor, hoop ik.

In de afgelopen maanden is een negatieve spiraal doorbroken: ik weet nu weer duidelijk WIE IK BEN EN WAAR IK VOOR STA. Ik heb patronen leren kennen van negatief gedrag en ben minder afhankelijk van waardering van anderen. De grootste verantwoordelijkheid in je leven ben jezelf. Ik ben de belangrijkste persoon, die iets van mijn leven kan maken. Dat is het besef dat groeit.

En tijdens de training krijg je allerlei handvatten om dat waar te maken: leren focussen, valkuilen ontdekken, grenzen aangeven. De kracht van de training was de combinatie van lichaamswerk en een gestructureerd programma. De ademhalingsoefeningen (Breathwork) helpen om niet alleen cognitief bezig te zijn, maar ook te voelen en emotionele blokkades weg te ruimen. In het begin is dat eng, in de loop van de tijd wordt het zelfs wel prettig. Door de combinatie van training en lichaamswerk ervaar ik een goede integratie (het beklijft ) en heb ik vertrouwen in de toekomst: na deze training is er geen weg meer terug,
IK BEN VERANDERD.

Carolien is een krachtige coach/begeleider, zeer duidelijk, confronterend maar ook stimulerend en ondersteunend. Mijn vertrouwen in haar was eigenlijk vanaf het eerste telefoongesprek aanwezig.

Drs. m 38 jr.
Psycholoog-Wetenschapper

 

Ik wilde weer voelen.

Ik wilde weer emoties en liefde voelen. Ik heb een hoop handvatten gekregen. Kan mezelf nu beter uiten en niet meer alles in mijn hoofd stoppen. Daardoor is de druk die ik voelde verdwenen. Blij dat ik geweest ben.

H.R.  v 29 jr  Accountmanager

 

Breathwork - ik heb complete helderheid.

Ik kwam echt in contact met wat ik echt wil. Mijn drijfveren - alle onzin eraf - harmonie. Je opereert vanuit Liefde eigenlijk - Jezelf - . Qua diepte ongeevenaard, goede dag zeg! Werkte héél zuiverend, heb complete helderheid - Liefde. Ik had enorm veel aan de sessies.

Directeur, m. 46 jr.

 

Wat mij enorm geholpen heeft is....de buttontheorie!

Wat mij enorm geholpen heeft, is het inzicht van de - Buttontheorie - . Niet meer het gevoel van onvermogen, maar mildheid ten aanzien van iets wat in mij is opgeslagen en autonoom in werking treedt. Het leren kennen van van de voor mij specifieke buttons en het ontladen van wat er nog achter zit heeft mij vrijer, vrolijker en onbezorgder gemaakt.

Het ontladen was op zich voor mij nieuw, in de zin dat ik de veiligheid voelde om eruit te laten komen, wat er uit wilde komen, zonder daarop beoordeeld of afgerekend te worden.

Lieve Carolien, grote dank hiervoor, ik zal onze ontmoetingen altijd als een lichtbron in mij meedragen, want zo heb ik het ervaren, alsof altijd de zon scheen als ik bij jou was.


V 48 jr. Haptonoom

 

Absoluut meer in mijn lijf.

Voel me goed, rustig en warm. Absoluut meer in mijn lijf. Gewoon zoals het hoort te zijn. Het was gewoon - alles - , er is niet meer dan - Jezelf  zijn - . Alles voelde ik, van mijn tenen tot mn vingers. En het meest voel ik, de rust in mijn hoofd. Het is goed zo, weet dat ik goed bezig ben!

Directeur, m. 48 jr.

 

Ik heb geleerd om op 'mijn plek' te staan, bij mezelf te blijven.

Ik ga makkelijker met dingen om. Door de training heb ik geleerd om op 'mijn plek' te staan, bij mezelf te blijven.  Daardoor heb ik nu wel een vrouw gevonden waarbij ik echt mezelf kan zijn. De relatie is daarom intenser en ik voel balans in mijn leven. Ik kan de mindere dingen in het leven daardoor veel makkelijker aan. Dat is een fijn en rustgevend gevoel. Ik zit veel beter in mijn vel.

Directeur, m 35 jr.

 

Waardevol, intensief en mooi!

Mijn grote blokkade verdriet is nu weg, dat geeft me zoveel meer nu! Door de warme en hartelijke no-escape momenten voelde ik me veilig. Dit leverde me opluchting, vrijheid, nieuwe energie en weggewerkte blokkades op. Een nieuwe, andere toekomst.  Ik voel rust en heb overzicht! Ik heb de sessies als waardevol, intensief en mooi ervaren! 

V 40jr. Zzp

 

Ik voel me beter dan ooit.

Nu voel ik me sterker, meer - Mezelf - en daardoor zelfverzekerder. Er is weer balans in mijn leven. Ik ga met plezier naar mijn werk en heb weer energie voor dingen daarnaast. Ik voel me beter dan ooit. Ik heb weer de controle over mijn leven en dit geeft rust en een gevoel van vrijheid.

C.S. v.38 jr. Manager Horeca

 

De cursus heeft me innerlijk wakker gemaakt.

Mijn doel was:   aligned zijn, het meer op een lijn krijgen van Denken, Zeggen en Voelen. In   mijn ontdekkingsreis werd ik me meer bewust van de impact van alledaagste   thema s als: emoties, buttons, verwachting, projektie, de rollen die ik   speelde, conflicten, verantwoordelijkheid, needs en mijn eigenwaarde. Te   durven luisteren en te vertrouwen op mijn eigen intuitie, emoties te herkennen   en gevoelens toestaan.
 
De cursus heeft mij gebracht wat ik ervan hoopte en nog meer dan ik ervan   verwachtte. Mijn rationele benadering van de dagelijkse dingen is gelukkig   geen belemmering geweest om belangrijke inzichten en ervaringen te hebben.
 
Hierbij hebben twee aspecten een grote rol gespeeld:
 1. Het Breathwork
 2. Het groeiende groepsgevoel van de deelnemers
Het lichaamswerk heeft mij bijzonder goed geholpen om contact met mijn   lichaam te maken en op die manier dieper bij mijn emoties te komen. Deze   ademtechniek maakte zowel boze als liefdesgedachten zichtbaar en gaven mij de   mogelijkheid om ze bewust te ervaren en ook los te laten.
  
 Ook belangrijk voor mij is het werken in een groep geweest. De interactie en   vertrouwen welke groeide tussen de - cursisten - zorgde voor een beschermde   en stimulerende omgeving. De oprechte interesse en herkenning van elkaars   gevoelens bracht de groep dicht bij elkaar zonder dat het belastend werd. Op   de juiste momenten werd dit gevoel expliciet gemaakt om individuen te sterken   in hun persoonlijke groei.
  
Speciale bewondering krijgt Carolien zelf van mij voor de wijze waarop zij   gericht en krachtig kon aangeven waar de pijnpunten en aanpakpunten van de   mensen zitten. Deze helderheid zonder directe sturing heeft mij persoonlijk   goed geholpen om mijn eigen plan te trekken. Carolien bedankt: it was great!
 
  M 41jr. Ir.Consultant

 

Alleen al op basis van de eerste keer kan worden gesteld dat de training voor mij zinvol is geweest.

Alleen al op basis van de eerste keer kan worden gesteld dat de training voor mij zinvol is geweest.

Carolien, bedankt voor je fantastische inzet. Door jou kan ik mijn leven op een zinvollere wijze verder leven`.

M 36jr. Drs. Informatica & Beleid

 

Van burn-out naar rust en genieten.

Ik was op weg naar burn-out. (Op)gejaagd gevoel, ademhaling te hoog, dichtgeknepen keel, beklemming op de borst. Ik heb mijn angsten overwonnen, ben stelliger, geef nu mijn visie duidelijk weer. Daardoor is er een bepaalde rust over me heen gekomen. Ik vertrouw op mezelf, ben onbezorgder en geniet van alles! 

V. 53jr Leidinggevende

 

Ik sta er weer!

Ik ben vrij grenzeloos geweest. Zo zinvol, deze sessies.Ik ben nu veel eerlijker naar mezelf. Ik luister naar mijn eigen signalen.  Ik weet nu dan ook wat er speelt. Heb daardoor nu gezonde grenzen. Ik sta er weer! 

V 42 jr. Adviseur